Цибуля зелена різана (порей)

520
%D0%A6%D0%B8%D0%B1%D1%83%D0%BB%D1%8F+%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0+%D1%80%D1%96%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B0+%28%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B9%29 - фото 1
44,00 грн.
50 гр.100 гр.200 гр.500 гр.1000 гр.

Як сировину беруть зелене листя цибулі, рослини сімейства Лілейних. Продукція виготовлена ??у Китаї. Збагачує страви провітаміном А, вітамінами С, РР, В, мікроелементами: залізом, фосфором, йодом, натрієм. Цибуля хороший антиоксидант.


Сухий продукт додають наприкінці приготування у борщі, супи, соуси, м'ясні, овочеві страви рагу, запіканки, омлети, юшку, соуси, підливи, засмажки. Підходить для салатів із свіжих або варених овочів, піци, різотто, паст із морепродуктами.


Цибуля в обмеженій кількості поєднується з різними приправами, за винятком ванілі.

Коментарі до товару "Цибуля зелена різана (порей)"