Зерна Чіа

412
%D0%97%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0+%D0%A7%D1%96%D0%B0 - фото 1
Цену уточняйте
50 гр.100 гр.200 гр.500 гр.1000 гр.

Спеція Чіа - це дрібне насіння з вигадливим візерунком і блискучою фактурою. Вирощені в Аргентині. Вони не мають смаку та запаху, тому не змінюють смак страв.


Замочене у воді насіння розбухає (збільшується в 12 разів) і утворює желеподібну масу. Їх додають у гарніри, соки, холодні закуски, сир, смузі.


Вегетаріанці можуть у рецептах замінювати яйця цією гелеподібною масою. З борошна, овочів та чіа готують зернові або овочеві оладки, котлети. Додають у борошно для приготування хлібобулочних виробів. Пророщене насіння використовують у салатах.


Не рекомендується вживати більше 2 столових ложок насіння на день. Вони набрякають при контакті з будь-якою рідиною, у тому числі шлунковим соком і надовго блокують почуття голоду.


Відсутність запаху та смаку дозволяє використовувати насіння з будь-якими приправами та прянощами для м'ясних, рибних та солодких страв.

Коментарі до товару "Зерна Чіа"